Tervetuloa sivuilleni, välkommen på min webbplats!

Ehdokkuus näissä vaaleissa ei ole missään vaiheessa ollut itsestäänselvyys. Kampanjointi vaatii aikaa, jaksamista ja rahaa. Sen lisäksi pohdin pitkään sitä, onko minusta siihen. Tekemään kampanjaa yötä päivää, laittamaan itseni likoon ja tekemään kaikkeni, jotta juuri minä olisin se, joka saisi äänestäjän luottamuksen. Politiikka on raaka laji, jossa pienistäkin virheistä rangaistaan ja niistä kuullaan pitkään. Kampanjateko vaatii myös rahaa ja muita resursseja. Rahaa ei opiskelijalla löydy liikaa. Tästä huolimatta päätin, että ehdokkuuden aika on nyt.

Teemoja, joita tulen pitämään esillä, ovat etenkin ympäristö- ja talousasiat, sekä se, että ne eivät sulje toisiaan pois vaan täydentävät toisiaan. Vastuullinen talouspolitiikka, jossa huomioidaan aina vaikutukset ympäristöön, on tulevaisuuteen katsovaa politiikkaa. Sillä taataan se, että myös tulevat polvet voivat nauttia maailman parhaasta maasta.

Minussa on aina ollut vähän maailmanparantajan vikaa. Nuorisovaltuustotoimintaan lähdettyäni olen ollut vakuuttunut siitä, että tulevaisuuden tekijät tarvitsevat omat puolesta puhujansa. Eläkepopulismi, päästöjen perusteleminen älyvapailla tekosyillä ja yrittäjyyden hankaloittaminen turhalla byrokratialla eivät ole asioita, joita tarvitsemme. Se sijaan tarvitsemme päättäjiä, jotka uskaltavat tehdä päätöksiä, jotka aidosti katsovat tulevaisuuteen. Olen tähän tehtävään käytettävissä. Olet enemmän kuin tervetullut mukaan ottamaan kanssani palloa haltuun! Välkommen med i min kampanj, som går både på finska och på svenska!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggaajaa tykkää tästä: